Albatrosz

 2009.12.15. 19:15

Előszó
Most vagy az év elején akarják elrettenteni az embert az irodalomtól vagy nem tudom. De előre haladva az időben egyre jobb művek jöttek. De az is lehet hogy belerázódva a suliba ennyire megváltozik az ember véleménye.

Egy újabb vers aminek van értelme és amit én is megértettem. Tetszett, amennyire egy vers tetszhet, mert egy valós állatot ésszerű jelzőkkel mutat be a költő. Ugyanaz az állat két féle szempontból van leírva. És valamilyen szinten ilyen az ember is. Csak nálunk nem attól függ, hogy hol, hanem hogy milyen társaságban van az ember. Saját példámból ítélve, én teljesen máshogy viselkedek az osztálytársaimmal mint az iskolatársaimmal. És máshogy Szomódiakkal mint iskolatársakkal. Persze lehet ez csak velem van így(akkor figyelmeztessetek), de nem hiszem.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://benceblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr101600515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása