Madách: Az ember tragédiája

 2010.05.16. 19:41

 Szerintem az év legjobb műve, bár van még egypár mű hátra de én előre oda merem adni ezt a címet. 

A történet zseniális. A könyv alapján kicsit máshogy képzeltem el mint az előadás volt. Azért az se volt rossz, de azért nem ugyanaz az élmény. Azért is mert egy könyvet ha unatkozik vagy fáradt az ember, de egy előadáson azért furcsán veszi ki magát ha vki elalszik. Ráadásul sok dologról le is marad. Szóval nekem a könyv jobban tetszett. Ez utoljára a Harry Potter 5-el volt így. 
Tele van remek szólásokkal, idézetekkel. Amit azért a mindennapi életben nem használ az ember de sokkal izgalmasabb így, mint unalmas hosszú körmondatokat olvasni. 
Az érdekes az lenne hogy milyen volt a mű mielőtt Madács elküldte Aranynak és hogy mennyit tett hozzá Arany, de hát ezt valószínüleg sose fogjuk megtudni.

A bejegyzés trackback címe:

https://benceblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr32008015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pankablogja 2010.05.27. 15:42:33

Madách ch-val írja a nevét, nem cs-vel!!:)
Abban pedig 100%-ig egyetértek veled, h ez az év legjobb műve...:D
süti beállítások módosítása