Juhász Gyula: Anna Örök

 2010.05.27. 18:48

 A problémám ugyanaz vele, mint az előzővel. Ugyanaz a nő ugyanaz a be nem teljesült szerelem. Itt már nem csak arról van szó, hogy meg se próbálta, hanem más nőknek se adott esélyt. Egész életében úgymond Anna bűvkörében élt, és a sebeit nyalogatta. Próbálta elfelejteni Annát. Lehet hogy kisebb részelteiben sikerült. Nem emlékszik teljesen az arcára vagy a hangjára. De létezése egész életre szóló nyomott hagyott a költőben. Minden kis apróságról ő jut eszébe. Még a félrecsúszott nyakkendőről is, amiről az emberek 99%-ának az jutna az eszébe hogy milyen béna vagyok....
A végére odaírja h minden összetépett levelemben. Szóval annyira bizonytalan volt, hogy költő létére még egy levelet se mert írni neki. 
Az utolsó sorokban rájön hogy az egész élete elhibázott volt és hogy ennek a legfőbb oka Anna volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://benceblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr332036205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása